Color Films Archives 9.5mm Ektachrome

Persbericht van de fabrikant.

“We zijn bijzonder trots en enthousiast om de officiële lancering aan te kondigen van onze gloednieuwe 9,5 mm film van Color Films Archives, een opmerkelijke innovatie die de terugkeer van een legendarisch formaat markeert. Na jaren van onderzoek, ontwikkeling en toegewijde passie zijn we erin geslaagd om deze historische film, die lang als voor altijd verloren werd beschouwd, nieuw leven in te blazen. (…) Het kenmerkende formaat en de beeldkwaliteit hebben de harten van liefhebbers over de hele wereld veroverd. Dankzij de onvermoeibare inspanningen van ons team bij Color Films Archives is deze schat uit het verleden nu weer toegankelijk, klaar om de verbeelding van generaties filmmakers en fotografen nieuw leven in te blazen.

Nieuwe verpakking van 9.5mm Ektachrome. Een rol is 30 meter kost €127.

Deze herintroductie is meer dan alleen een comeback; het is een renaissance die liefhebbers van het 9,5 mm-formaat, maar ook jongere generaties die het nog nooit hebben kunnen ervaren, een unieke kans biedt om zich onder te dompelen in de charme van analoge fotografie en cinema. Onze nieuwe 9,5 mm film is het resultaat van een perfect huwelijk tussen de nostalgie van traditionele technieken en de vooruitgang van moderne technologieën, waardoor een ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid wordt gegarandeerd.

Bij Color Films Archives geloven we in de magie van film en in het unieke vermogen van analoog om niet alleen beelden vast te leggen, maar ook onvervangbare emoties en momenten. Met de lancering van onze 9,5 mm film openen we een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de fotografie en film en nodigen we liefhebbers van alle leeftijden uit om de rijkdom en schoonheid van dit klassieke formaat te ontdekken.

Daarom nodigen we alle liefhebbers, filmmakers, fotografen en nieuwsgierigen uit om onze nieuwe 9,5 mm film te ontdekken. “

Contact information of our company:
Color Films Archives
55 Avenue Joffre
93800 Epinay sur Seine
Phone: 06 28 04 62 64
website http://www.colorfilmsarchives.com
Instagram @colorfilmsarchives.

Hier kan je deze film bestellen.