Verzend­instructies

Stuur uw films [met track & trace] naar dit adres:
Super8 Reversal Lab
Frank Bruinsma
postbus 14124
2501 GC
Den Haag
tel: 070-3639541

Voor koeriersdiensten als UPS of FedEx gebruikt u dit adres.

Super8 Reversal Lab
Frank Bruinsma
Hoge Zand 30a
2512 EM
Den Haag
tel: 070-3639541

Afzender

Het is aan te raden dit volledige adres te vermelden om zoek raken te voorkomen. Vermeld tevens uw eigen afzender adres op de achterkant van uw zending, het laboratorium accepteert geen aansprakelijkheid voor zoek geraakte films, enveloppen of pakketten. Stuur ook geen contant geld mee! Stuur vervolgens de tracking code naar het S8RL zodat we op de hoogte zijn.

Koerier

Als u een pakket verstuurd met koeriersdiensten zoals DHL express, FedEx, UPS of TNT express dan moet u dat vooraf even laten weten, stuur even een berichtje of neem telefonisch contact op. Op bezoek komen en zelf brengen kan ook, je bent van harte welkom op afspraak!

Kodak Do Not X-Ray sticker
Kodak X-ray sticker

Gebruik de Kodak sticker

Download en print deze Kodak sticker in kleur en plak die duidelijk op uw pakket. Het helpt waarschijnlijk weinig maar niet geschoten is altijd mis. Bij pakketvervoerders is men tegenwoordig wel iets meer bewust van fotografisch materiaal.

Voordat u iets opstuurt…

Dit is erg belangrijk voor klanten van buiten de Europese Unie zoals Zwitserland, Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk. De afzender is verantwoordelijk voor alle kosten die gemoeid zijn met verzending naar het Super8 Reversal Lab of Film Rescue Europe (verzendkosten, koerierskosten, invoerrechten, belastingen, douane- of makelaarskosten, enz.). Vul het papierwerk van de koerier in als factuur aan de afzender. Eventuele vergoedingen die namens u door ons worden betaald, worden aan u gefactureerd. We behouden ons het recht voor om de levering te weigeren als betaling vereist is, met name wanneer de afzender geen voorafgaand contact met ons heeft opgenomen. Gebruik de internationale code ‘TARIFF 3704 00 90 00 exposed but undeveloped film’ op uw pakket, dit kan hoge inklaringskosten voorkomen. Hou ook de waarde van uw pakket op € 1,00 want mocht uw pakket kwijtraken dan zal de post service u de waarde van de super8 cassettes toch nooit vergoeden.