Het gebouw

Het laboratorium is gevestigd in een kunstenaars pand van de gemeente Den Haag, gelegen aan het Hoge Zand, met daarin ook de volgende ateliers.

hoge zand gebouw
Het atelierpand aan Hoge Zand, Den Haag

Komt u met de auto?

Het centrum van Den Haag is moeilijk toegankelijk voor auto’s omdat vele doorgaande wegen zijn geblokkeerd, let dus goed op als u met de auto komt. Ook zijn veel wegen eenrichtingsverkeer. Het centrum van Den Haag is nu auto-vrij. Dat houdt in dat het laboratorium erg lastig bereikbaar is per auto. Informeer uzelf hoe u het beste naar Hoge Zand 30A kan rijden, want het verandert best vaak. Stel uw navigatie in op de Vailliantlaan, en als u daar bent pas op Hoge Zand.

Proef met vergunninghoudersparkeren

De gemeente startte op 1 mei 2023 een proef met vergunninghoudersparkeren. Dit is in een aantal straten in Scheveningen en in het Oude Centrum. Het parkeren in onze straat Hoge Zand kost u €50. Doe dat dus niet. Kijk hier voor meer informatie. Komt u toch met de auto parkeer dan in een van deze straten voor €2,50 per uur (max 2 uur); Om en Bij, Houtzagerssingel, Paulus Potterstraat of Rembrandtstraat. Van daaruit is het maar een paar minuten lopen naar Hoge Zand 30A.

Openbaar vervoer?

Via Den Haag CS kan u een van deze tramlijnen nemen, 2 groene lijn, 3 paarse lijn, 4 oranje lijn of 6 de blauwe lijn. Stap uit bij halte Brouwersgracht. Dit is de eerste halte nadat u de tramtunnel uit bent.
U kan ook op Den Haag HS uitstappen en dan een stuk lopen.

Het laboratorium ontvangt u graag met een kopje Nespresso of thee, maar wel op afspraak. Meld u zich via email aan als u op vrijdag tussen 16.00 en 17.00 uur wilt komen voor een vrijblijvend bezoek.