Betaalgegevens

Alle opdrachten worden geleverd na het voldoen van de factuur. Vermeldt uw eigen naam of factuurnummer s.v.p..

Gebruik bij betalingen per bank deze gegevens.

naam: Super8 Reversal Lab
IBAN: NL91 INGB 0004 502 189
BIC: INGBNL2A
adres: Hoge Zand 30A
postcode: 2512 EM
plaats: Den Haag
land: Nederland

Tot de Europese Economische Ruimte behoren momenteel per 1/1/2007: België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk (inclusief Frans Guyana, Guadeloupe, Martinique, Reunion), Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal (inclusief Azoren en Madeira,) Roemenie, Slovenië, Slowakije, Spanje (inclusief Canarische Eilanden, Ceuta en Melilla), Tsjechië en Zweden.

Intracommunautaire Levering.

Voor bedrijven die buiten Nederland zijn gevestigd is het mogelijk een 0% BTW factuur te ontvangen. Er gelden hiervoor twee regels.
Als eerste hebben we het BTW nummer en de exacte naam nodig van uw bedrijf. We controleren dat op deze website van de Europese Commissie. Controleer je eigen BTW nummer voordat je het naar het lab stuurt, wel zo handig.
Regel twee. Het leveradres is altijd exact gelijk aan het adres van uw BTW registratie. Bijvoorbeeld; uw bedrijf is in Antwerpen geregistreerd en daarom kunnen we uw pakket niet naar Gent sturen.

PayPal.

Internationale klanten kunnen ook betalen via PayPal. Dit is een veilig, betrouwbaar en een snel betalingssysteem.

snelle betalingen

Hoe werkt het? U kunt op 2 manieren betalen via PayPal.
1. Als u zelf als een PayPal account heeft kunt u het totaal bedrag van uw factuur overmaken via het email adres van het Super8 Reversal Lab. Gebruik alstublieft uitsluitend dit email adres: paypal(at)super8(punt)nl
Houdt u er rekening mee dat uw totale factuur 5% duurder wordt dan wanneer u via een bank overschrijving betaald of contant afrekent. PayPal is bedoeld voor die mensen waarvoor de bank kosten te hoog zijn [zoals in het Verenigd Koninkrijk].
2. Het laboratorium kan u ook een ‘Money Request’ sturen. Dat gaat heel eenvoudig. U ontvangt een email van PayPal. Daarin staat uitgelegd wat u kan doen om geld over te maken naar het Super8 Reversal Lab PayPal account. Ook als u zelf geen PayPal account heeft gaat dit zeer eenvoudig. U volgt gewoon de aanwijzingen op uw scherm, zelfs betalen met een creditcard wordt dan kinderspel. Het is een van de meest betrouwbare en veilige internet betalingen die er bestaan!